• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Yazılım Sektörü

Yazılım Sektörü

  • Editör

Elektronik cihazların belirlenmiş bir işi yapmasını sağlayan programları yazılım olarak adlandırmaktayız.

Bilgisayar sistemleri, ölçme değerlendirme cihazları, tabletler, akıllı telefonlar, otomasyon sistemleri gibi donanımları çalıştıran, kontrol eden, veri aktaran, veri alan vb işlevleri sağlayan programlar yazılımlar sayesinde oluşturulmaktadır.

Bilişim, iletişim, internet, otomasyon, akıllı ev sistemleri, iklimlendirme, web sayfası, portal, e-ticaret siteleri vb tabirler artık günümüzde çok sık duyduğumuz ve karşılaştığımız olgular.

1960’lı yıllardan başlayarak yazılım konusunda büyük talep oluşmuş ve yazılım sektörü inanılmaz büyümüştür. Bu hızlı talep artışı yazılım sektörüne ilgiyi yoğunlaştırsa da talebi karşılayacak derecede kaliteli hizmet sunan işletme sayısı yeterli değildir. Ani hızla artan talep artışı ve talebe karşı yeterli derecede kaliteli hizmet sunulamaması bilgi kirliliğini de beraber getirmiştir.  Yeterli yetkinliğe sahip olmadan işe girişmeler ve alınan sorumluluğun yerine getirilememesi neticesinde gerçek ve tüzel kişilerden büyük sıkıntılar, üzücü hadiseler yaşayanlar olmuştur. Dolayısıyla yazılım ihtiyacı içinde olan işletmelerin anlaşma yapmadan önce hizmet alacağı işletmenin referanslarını ve yetkinliğini sorgulaması büyük önem taşımaktadır.

Fobe Yazılım Ankara merkezli olmak üzere tüm Türkiye’de yazılım hizmeti sunan çıtası yüksek yazılım firmalarından bir tanesidir. Bünyesinde yazılım, danışman ve reklamcı kadrosu bulundurmaktadır. Müşteri taleplerinin iyi tahlil ve analiz edilmesiyle başlayan süreci layığı ile işletmekte ve başarılı sonuçlar elde etmektedir.  Şimdiye kadar yapmış olduğu başarılı işler bundan sonra da yapacağı başarılı işlerin referansı niteliğindedir.