• 0850 532 36 23
  • 0555 302 00 30
  • erozaydin@gmail.com
Kobiler Ve Yazılım Sektörü

Kobiler Ve Yazılım Sektörü

  • Editör

Günümüzde yazılım sektörünün kamu idaresi ve büyük şirketlerde yoğun olarak kullanıldığını biliyoruz. Ne yazık ki ; KOBİ ölçeğinde işletmeler henüz yazılımlardan gerektiği gibi yararlanamamakta.  Yazılım ihtiyacı işletmelerin kurumsallaşma sürecinin önemli bir ayağını oluşturuyor. Kurumsallaşma ihtiyacında olmayan günlük kaygılarla hareket eden işletmeler zaten yazılımın hangi noktalarda faydalı olabileceği konusunda herhangi bir fikri de yok.

Oysa yazılımlar işletmeleri kurumsallığa taşırken maliyet düşüklüğü, geniş kitlelere ulaşma imkanı, hız, imaj , rekabet üstünlüğü gibi bir çok olumlu katkılar sunmaktadır.  Yazılımların bir büyük faydası şimdiye kadar kendisiyle yüzleşemeyen işletmelerin yazılım sayesinde kendisiyle yüzleşmesidir. Yazılıma dökülecek , kodlanacak bilgilerin derlenmesinde işletme yanlış kurguladığı, yanlış arşivlediği, yanlış organize ettiği işleri fark edebilir. Yazılıma dökülen işletme disiplini artık kayıt altındadır. Kişilerin hatır gönüllerine göre bu kayıtlar artık değişmeyecektir.

Fobe Yazılım yıllardır Büyük işletmelerin yanı sıra Kobilerle iç içe çalışmış ve fiili durumu çok yakından gözlemlemiştir. Birinci, ikinci, üçüncü adımlarda doğabilecek ihtiyaçlar karşısında işletme sahiplerini önceden bilgilendirir ve yönlendirir.  İş sürecinin başlangıcında doğru analiz ve beklentilerin doğru tespiti  yazılımın başarısı açısından önemlidir. Başarılı yazılımlar Fobe Yazılımın referanslarına eklenirken hizmet verilmiş bulunan Kobilerin işlerindeki patlama mutluluk verici bir fotoğrafa dönüşür.